Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

Hirdetések (06.25.)

 

 1. A 25-i Te Deum szentmise végén köszöntöttük Gábor atyát, pappá szentelésének 18. évfordulója alkalmából. Kérjük Isten áldását a következő sokszor 18 évre is!
 2. Június 28-án a pesterzsébeti Árpádházi Szent Erzsébet templomban a CSIGA-Csücsop zenekar fogja a zenei szolgálatot adni a 10:00-kor kezdődő szentmisén.
 3. Lesz NYÁRI TÁBOR, július 14 – 19 között, Balatonföldváron! Részletek hamarosan! 🙂
  ***
  Közösségünkhöz csatlakozni szándékozóknak, érdeklődőknek:

  Hagyományos alkalmakat továbbra sem tartunk a Párbeszéd Házában, de a nyitott programjainkra szeretettel várunk Titeket. Kapcsolatfelvétel céljából kérjük az info@csucsop.hu email címre írjatok.

Csücsoposok a járvány idején

N. Zsuzsi

Blog

A március 12-i Csücsop és Felelőtlenje után sorra le lettek fújva régen várt programjaink: a vámosmikolai lelkigyakorlat, a keresztutak, a TEVE… Viszont továbbra is lettek minden napra imafelelősök, és találékony kiscsoportok, akik először kiscsoportos, aztán április 2-tól össznépi Online-Csücsopot tartottak.

Sanyi pedig arra is vállalkozott, hogy személyesebb hangvételben megkérdez minket a járványhelyzetről, erről készített nekünk blogbejegyzést. Fogadjátok szeretettel!

Bővebben »

Csúszcsop 2020

N. Zsuzsi

Blog

Ragyogó napsütés, 15 fokos februári nap, és megjelenik egy autó a rakparton, sílecekkel a tetején – ezek voltunk mi, hamarosan indult a második kocsi is Szlovákia legnagyobb síterepére. Fogadjátok szeretettel Gyuri írását!

 

Bővebben »

Tovább a blogra

Állandó hirdetések

 1. A csütörtök esti hittanokra szeretettel várjuk az érdeklődőket, leendő csücsoposokat!
 2. Minden Csücsopon a kiscsoportos beszélgetésig van lehetőség imaszándékokat írni, és az imás dobozba tenni. A szándékokért közösen imádkozunk, ha nem hajtjátok össze a cetliket, akkor azok felolvasásra kerülnek, ha összehajtjátok, akkor nem.
 3. Régi hagyomány, hogy minden nap valaki imádkozik a közösségért, a Csücsop tagjaiért, a kiscsoportokért. Egy misével, szentségimádással, rózsafüzérrel, akár egy Miatyánkkal vagy más formában.
 4. Gyertek csütörtökönként zenélni a zenész csapathoz, szükség van rátok! Érdeklődni bármelyik zenésznél, jelentkezni pedig ezen a címen lehet: csucsop-zenesz@googlegroups.com
 5. Csücsop póló és bögre vásárolható 1500 Ft áron.
Csücsop