Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

Hirdetések (09.15.)

 

  • szeptember 17-én 18:30 – 18:45 között találkozunk a Széll Kálmán téren, az óránál. Program – Walter szervezésében: esti városnézés a Várban, játék, ima.
  • szeptember 20-án a Jezsu8-as misén a CSIGA-Csücsop adja a zenei szolgálatot.
  • szeptember 22-én az Örökimádás templomban ismét Rózsafüzér férfiaknak! Találkozó: a 18:00-kor kezdődő mise után, a templomban.

Várunk szeretettel!

A második hullám kedvezőtlen alakulása miatt a Párbeszéd Házában egyelőre nem tartunk csütörtök esti alkalmakat. Ha új vagy és készülsz jönni hozzánk, bátran gyere a hirdetett programokra, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Csücsoposok a járvány idején

N. Zsuzsi

Blog

A március 12-i Csücsop és Felelőtlenje után sorra le lettek fújva régen várt programjaink: a vámosmikolai lelkigyakorlat, a keresztutak, a TEVE… Viszont továbbra is lettek minden napra imafelelősök, és találékony kiscsoportok, akik először kiscsoportos, aztán április 2-tól össznépi Online-Csücsopot tartottak.

Sanyi pedig arra is vállalkozott, hogy személyesebb hangvételben megkérdez minket a járványhelyzetről, erről készített nekünk blogbejegyzést. Fogadjátok szeretettel!

Bővebben »

Csúszcsop 2020

N. Zsuzsi

Blog

Ragyogó napsütés, 15 fokos februári nap, és megjelenik egy autó a rakparton, sílecekkel a tetején – ezek voltunk mi, hamarosan indult a második kocsi is Szlovákia legnagyobb síterepére. Fogadjátok szeretettel Gyuri írását!

 

Bővebben »

Tovább a blogra

Állandó hirdetések

  1. A csütörtök esti hittanokra szeretettel várjuk az érdeklődőket, leendő csücsoposokat!
  2. Minden Csücsopon a kiscsoportos beszélgetésig van lehetőség imaszándékokat írni, és az imás dobozba tenni. A szándékokért közösen imádkozunk, ha nem hajtjátok össze a cetliket, akkor azok felolvasásra kerülnek, ha összehajtjátok, akkor nem.
  3. Régi hagyomány, hogy minden nap valaki imádkozik a közösségért, a Csücsop tagjaiért, a kiscsoportokért. Egy misével, szentségimádással, rózsafüzérrel, akár egy Miatyánkkal vagy más formában.
  4. Gyertek csütörtökönként zenélni a zenész csapathoz, szükség van rátok! Érdeklődni bármelyik zenésznél, jelentkezni pedig ezen a címen lehet: csucsop-zenesz@googlegroups.com
  5. Csücsop póló és bögre vásárolható 1500 Ft áron.
Csücsop