Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

Hirdetések (November 14-e)

 

 1. A következő TEVE ezen a héten, szombaton lesz Petinél. Érdemes hozni egy párnát, amire le tudsz ülni, további részletek emailben.
 2. November 23-án 15:30-18:00 között FETA lesz a PH-ban. Gyertek, mert a közösség aktuális kérdéseiről és jövőjéről fogunk beszélgetni.
 3. November 24-én, Krisztus király vasárnapján, a Jezsuita 8-as misén a Csiga+Csücsop fog zenélni.
 4. November 27-30 között lesz a Faludi Filmszemle, amire a Párbeszéd Háza várja a lelkes önkénteseket. Jelentkezni vagy érdeklődni a titkarsag@parbeszedhaza.hu címen tudtok.
 5. November 30-án adventi lelkinapra kaptunk meghívást a Communione e Liberazione olasz katolikus lelkiségi mozgalom ifjúsági csoportjától. Helyszín a PPKE-ITK (Práter utca 50/a), téma a remény lesz. Jelenkezni Janinál tudtok , további részletek emailben várhatók hamarosan.
 6. December 12-i csütörtök estére külső előadót szeretnénk hívni. Ha van olyan előadó, akit; vagy téma, amiről szívesen hallanál, jelezd a KT-nak!

Biciklitúra Etyekre

N. Zsuzsi

Blog

 

Az ősz utolsó meleg, napsütéses napjai egyikén, idén biciklizni is volt lehetőségünk közösen. Jó szervezés volt, mert tartottuk a tervezett időt, és mind a 12-ten épségben megérkeztünk Etyekre. Fogadjátok most Bátonyi Peti beszámolóját.

Bővebben »

Kirándulás a Pilisben

N. Zsuzsi

Blog, CSITA

A Kopasz-hegy már sokatoknak ismerős lehetett a Tavaszi táborból, a Márianosztra feletti erdőből. Most a szomszédos hegységben látogattuk meg  a Nagy-Kopasz-hegyet. A kirándulást ezúttal – rendhagyó módon – a 14-es kiscsoport szervezte a Csücsopnak, előző hét szombaton.

Fogadjátok Ági beszámolóját!

Bővebben »

Tovább a blogra

Állandó hirdetések

 1. Minden Csücsopon a kiscsoportos beszélgetésig van lehetőség  imaszándékokat írni, és az imás dobozba tenni. Ha nem hajtjátok össze a cetlit, akkor az imás kiscsoportok felolvassák, ha összehajtjátok, akkor nem.
 2. Továbbra is hirdetjük: közösségünkben hagyomány, hogy minden nap valaki imádkozik a közösségünkért, a Csücsop tagjaiért, a kiscsoportokért. Egy misével, szentségimádással, rózsafüzérrel, akár egy Miatyánkkal vagy más formában.
 3. Gyertek hétfőn 18:50-re a PH-ba Hétfői imára, ahonnan közösen megyünk le az alagsori kápolnába. A későket is szívesen látjuk, érdeklődjetek a portán, hogyan juttok el a célhoz.
 4. Minden hónap első és harmadik csütörtökén Csücsop előtt 18:00-tól a PH porta melletti Kerkai teremben várjuk nagy szeretettel a párokat Páros hittanra (Információ: Bede Lili)
 5. Gyertek csütörtökönként zenélni a zenész csapathoz, szükség van rátok! Érkezzetek csütörtökön 18:45-re, hogy legyen idő hangolni . Érdeklődni bármelyik zenésznél, jelentkezni meg ezen a címen lehet: csucsop-zenesz@googlegroups.com
 6. Csücsop póló és bögre vásárolható 1500.- forintos áron.
Csücsop