Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

Hirdetések (10.19.)

 

  • október 22-én, csütörtökön folytatódik ismét a férfi ima. A rózsafüzért 19:20-tól imádkozzuk, a tizedeket a férfi lét erőforrásaiért ajánljuk fel. Helyszín: Sziklatemplom!
  • október 31-én lesz Bíró Püspök Atya 70 éves, amely alkalomból a Belvárosi Főplébánia templomban este 6-kor kezdődő szentmisén fogunk résztvenni. Püspök Atya személyesen nem tud ott lenni, de a Bonum TV, valamint a Mária Rádió élő közvetítését követni fogja.

A vírushelyzet miatt a Párbeszéd Házában egyelőre nem tartunk hagyományos csütörtök esti alkalmakat. Ha új vagy és készülsz jönni hozzánk, várunk szeretettel a hirdetett programjainkra, a részletekért kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Csücsoposok a járvány idején

N. Zsuzsi

Blog

A március 12-i Csücsop és Felelőtlenje után sorra le lettek fújva régen várt programjaink: a vámosmikolai lelkigyakorlat, a keresztutak, a TEVE… Viszont továbbra is lettek minden napra imafelelősök, és találékony kiscsoportok, akik először kiscsoportos, aztán április 2-tól össznépi Online-Csücsopot tartottak.

Sanyi pedig arra is vállalkozott, hogy személyesebb hangvételben megkérdez minket a járványhelyzetről, erről készített nekünk blogbejegyzést. Fogadjátok szeretettel!

Bővebben »

Csúszcsop 2020

N. Zsuzsi

Blog

Ragyogó napsütés, 15 fokos februári nap, és megjelenik egy autó a rakparton, sílecekkel a tetején – ezek voltunk mi, hamarosan indult a második kocsi is Szlovákia legnagyobb síterepére. Fogadjátok szeretettel Gyuri írását!

 

Bővebben »

Tovább a blogra

Állandó hirdetések

  1. A csütörtök esti hittanokra szeretettel várjuk az érdeklődőket, leendő csücsoposokat!
  2. Minden Csücsopon a kiscsoportos beszélgetésig van lehetőség imaszándékokat írni, és az imás dobozba tenni. A szándékokért közösen imádkozunk, ha nem hajtjátok össze a cetliket, akkor azok felolvasásra kerülnek, ha összehajtjátok, akkor nem.
  3. Régi hagyomány, hogy minden nap valaki imádkozik a közösségért, a Csücsop tagjaiért, a kiscsoportokért. Egy misével, szentségimádással, rózsafüzérrel, akár egy Miatyánkkal vagy más formában.
  4. Gyertek csütörtökönként zenélni a zenész csapathoz, szükség van rátok! Érdeklődni bármelyik zenésznél, jelentkezni pedig ezen a címen lehet: csucsop-zenesz@googlegroups.com
  5. Csücsop póló és bögre vásárolható 1500 Ft áron.
Csücsop