Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

Hirdetések (február 6-a)

 

 1. Február 11-én TEVE lesz, Gábornál, Zuglóban!
 2. Zoli hirdette, hogy legközelebb a február 23-i Jezsu8-as szentmisén lesz CSIGA-Csücsop zenei szolgálat. Lehet csatlakozni a csapathoz, és egyéb szolgálatokat is lehet vállalni.
 3. Sanyi közös véradásra hívott minket, február végén – március elején lesz, pontos időpont később várható.

Hirdetések (február 13-a)

B. György

Blog

 1. Zoli hirdette, hogy legközelebb a február 23-i Jezsu8-as szentmisén lesz CSIGA-Csücsop zenei szolgálat. Gyertek, és vállaljatok a misén egyéb  szolgálatokat is.
 2. Peti hirdette, hogy március 7-én (szombaton) 17:00-kor Operett gála lesz a LÁNG Művelődési Házban (a Forgách utcánál), szeretettel hív mindenkit. A műsoron olyan klasszikusok vannak terítéken , mint a Csárdáskirálynő, a Cigánybáró, a Cigányszerelem, vagy éppen a Denevér, de felcsendülnek az operettek mellett Verdi: La Traviata és az Álarcosbálból is részletek.
 3. Sanyi közös véradásra hívott minket, február végén – március elején lesz, pontos időpont később várható.

Kirándulás a Budaörsi kopárokon

N. Zsuzsi

Blog

“Az új év első túrájára nem kellett sokat várni, január 18-án nekiindultunk a Budaörsi kopároknak.” – Fogadjátok Csaba beszámolóját a legutóbbi CSITÁ-ról, ami még a mostaninál hidegebb időben történt:)

Bővebben »

Tovább a blogra

Állandó hirdetések

 1. Minden Csücsopon a kiscsoportos beszélgetésig van lehetőség  imaszándékokat írni, és az imás dobozba tenni. Ha nem hajtjátok össze a cetlit, akkor az imás kiscsoportok felolvassák, ha összehajtjátok, akkor nem.
 2. Továbbra is hirdetjük: közösségünkben hagyomány, hogy minden nap valaki imádkozik a közösségünkért, a Csücsop tagjaiért, a kiscsoportokért. Egy misével, szentségimádással, rózsafüzérrel, akár egy Miatyánkkal vagy más formában.
 3. Gyertek hétfőn 18:50-re a PH-ba Hétfői imára, ahonnan közösen megyünk le az alagsori kápolnába. A későket is szívesen látjuk, érdeklődjetek a portán, hogyan juttok el a célhoz.
 4. Minden hónap első és harmadik csütörtökén Csücsop előtt 18:00-tól a PH porta melletti Kerkai teremben várjuk nagy szeretettel a párokat Páros hittanra (Információ: Bede Lili)
 5. Gyertek csütörtökönként zenélni a zenész csapathoz, szükség van rátok! Érkezzetek csütörtökön 18:45-re, hogy legyen idő hangolni . Érdeklődni bármelyik zenésznél, jelentkezni meg ezen a címen lehet: csucsop-zenesz@googlegroups.com
 6. Csücsop póló és bögre vásárolható 1500.- forintos áron.
Csücsop