Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

Karizmák ünnepe

Dondó

Blog

Idén május 16-án, pünkösdhétfőn ismét megrendezték a Karizmák ünnepét Máriaremetén. A kegytemplom kertjében idén először a Csücsop is sátrat kapott, sőt a színpadon is szerepelt. Képes beszámoló következik.

Logóval ellátott felirat hívta az érdeklődőket a Csücsop sátorhoz. A legkisebbektől a legnagyobbakig sokan megfordultak a Karizmák ünnepén és az 54.-es sátornál.

 

Az alkalomra új szórólap is készült, mely Jean Vainer jellegzetes mondatával kezdődik. A nap folyamán nemcsak a sátornál, hanem a rendezvény területén is osztogattuk őket.

 

Mosoly 🙂 Körülbelül 20 csücsopos látogatott ki a nap folyamán a rendezvényre. A sátornál mindenki sürgött-forgott, kikerültek a jubileumra előhívott fotók is. A másik jellegzetesség az Igepogácsa volt – szerencsesüti katolikus kivitelben 🙂

 

Sándor atya (bal) és Csépányi Gábor atya (jobb). Gábor atya tartja az idei nyári táborban a lelkigyakorlatot nekünk.

 

A felelős hétvégéről ismert zoknis játék itt is népszerű volt. Nemcsak a fiatalok, hanem a gyerekek is lelkesedtek a csücsopos játékok iránt.

 

Kezdődik a színdarab. Lejtényi Emánuel atya kérésére az irgalmasság testi és lelki cselekedeteit a Csücsop mutatta be egy rövid színdarab keretében.

 

Bár kevés volt az idő, a tőlünk megszokott kreativitással tettük színessé az előadást. Minden cselekedethez egy-egy szentet hoztunk példaként.

 

A lelki cselekedeteknél egy szívvel szimbolizáltuk az üzenetet.

 

Összességében nagyon jól sikerült a nap. Közösen nyitottunk kifelé, miközben játszottunk, nevettünk, és ettük az Igepogácsát.

Köszönjük a szervezőknek és a résztvevőknek a belefektetett energiát! 🙂

Csücsop