Hétfő
Kedd
Szerda

Csütörtöki Csoport

Katolikus Ifjúsági Közösség

Péntek
Szombat
Vasárnap

Hirdetések (2019. augusztus 29-e)

Ürmös Antal

Hirdetés

  1. Tanévnyitó Veni Sancte szentmise szeptember 12-én lesz a jezsuita templomban. (KT)
  2. Szeptember 16-án lesz újra TEVE, ezúttal a Teve utcában. (Sanyi)
  3. Az 1 év múlva kezdődő Nemzeti Eucharisztikus Kongresszushoz kapcsolódnak a következő lehetőségek és programok kapcsolódnak: (1) szeptember 13-án indul az egy éves visszaszámlálás és a regisztráció; (2) már most lehet jelentkezni önkéntesnek; (3) szeptember 21-én lesz ismét Forráspont; (4) október 25-29 között fatimai zarándoklat lesz a Misszió Tours szervezésében. (Tóni) Utóbbi hirdetés részletesebben:
 a. Már csak egy év és elkezdődik a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) gazdag programsorozata! A Szent István-bazilika előtt Erdő Péter bíboros indítja el a 366 napos visszaszámlálást szeptember 13-án, 15:30 órakor. Ekkor nyílik meg a regisztráció. Részletek: https://www.iec2020.hu/hu/hirek-sajto/jelentkezz-az-elsok-kozott-az-eucharisztikus-kongresszus-programjaira
Megjegyzés: aki már előzetesen regisztrált, annak az adatai automatikusan átkerülnek a végleges rendszerbe, tehát nem kell újra regisztrálnia.
 b. Előregisztráció a NEK önkéntesei számára: https://www.iec2020.hu/hu/onkentesseg . Vállalható feladatok például fordítás, online munka, irodai munka, szervezési munka, idegenvezetés, telefonos ügyfélszolgálat, pakolás, fizikai munka, szállítás saját gépkocsival (ebben az esetben a NEK titkárság megtéríti a felmerülő költségeket) stb.
 c. Forráspont: Szeptember 21-én lesz a BOK csarnokban.  Részletek: https://www.iec2020.hu/hu/forraspont , jelentkezés: https://forraspont.iec2020.hu/?fbclid=IwAR2Lzm9s82trbbXFUTi_khikgT3GGMSQkCu1jmptViq82wXIbC2oPcOie6U#/  Ezen az eucharisztikus napon alapvetően 15 és 30 év közötti fiatalok vehetnek részt.
 d. Nemzeti zarándoklat Fatimába az Eucharisztikus kongresszus jegyében:  2019. október 25-29. A püspöki kar képviseletében a nemzeti zarándoklat vezetője, Palánki Ferenc Debrecen-nyíregyházi megyéspüspök. A Misszió Tours Utazási Iroda oldalán találjátok meg a Fatimai zarándoklattal kapcsolatos összes információt: https://missziotours.hu/ut2.php?ut=477
Csücsop